Kuningattaren korsetti -kokemuksia

Mitä suosittuun nettikurssiin osallistuneet sanovat kurssin jälkeen?

Kuningattaren korsetti on lempeä johdatus kohti unelmien uumaa. Mitä kurssille osallistuneet oman elämänsä kuningattaret kertovat kurssin jälkeen?

Kuningattaren korsetti ja sen jatkokurssit Kuningattaren kurvit ja Kuningattaren kruunu ovat lempeitä ja hyväntuulisia kunto-ohjelmia, jotka auttavat löytämään kadonneen vyötärön ja saamaan tavoitefarkkujen napin solahtamaan kiinni… ilman samoja vanhoja vatsalihasliikkeitä. 

Tässä kursseille osallistuneiden, säteilevien oman elämänsä kuningatarten mietteitä kurssin päätyttyä:

Mitä ajatuksia kurssin ruokavalio herätti?

Inka Helenius, Lammi, oman elämänsä hallitsija

Vatsa kiittää

”Olotila on erinomainen. Ryhti on parantunut, rentoutuminen onnistuu hankalissakin paikoissa ja vatsa kiittää kun olen jättänyt kaiken viljan ja maitotuotteet pois ruokavaliosta. Paino on pudonnut näiden kolmen kurssin aikana muutaman kilon, mutta vyötärö, reidet ja lantio ovat kiinteytyneet huomattavasti. Harmi etten tullut ottaneeksi mittoja kurssin alussa.

Pidin erityisesti ihanista kannustuksista ja venytyksistä. Venytyksiä ei tehdä koskaan liikaa. On kiva olla ryhmän jäsenenä, jossa kannustetaan toinen toistamme. Kurssille kannattaa ehdottomasti ilmoittautua. Kurssin anti hintaan nähden on erinomainen. Haluan jatkossakin paneutua entistä enemmän terveelliseen ravintoon ja jatkuvaa itseni kehittämiseen. Tämä kurssi antaa siihen hyvät eväät.”

Terhi

Nyt loppui jojoilu ja ainaiset laihdutuskuurit

Vatsan oudot turvotukset katosivat

Tukkoisuus väheni ruokavaliomuutoksilla ja lääkkeenoton säännöllistymisellä, painoa putosi n 5 kg, vatsan oudot turvotukset katosi :). Parasta oli selkeä tsemppaava sisältö ja ohjattu jokaiseen tasoon sopiva treeni joka päivälle. Myös päivän kuittaus, kannustus ja monipuolisuus olivat hyvä juttu. Kannattaa lähteä mukaan oman itsesi takia. Opit pitämään sinusta arvoistasi huolta, liikaa pingottamatta.

Aamuisin otan treenien jumppaliikkeitä mukaan arkeeni kiinteytyen ja vahvistuen pikkuhiljaa lisää. Jatkan tulehdusta alentavaa ruokavaliota pitääkseni allergisen nuhan ja astman paremmin tasapainossa. Jatkan hitaasti syömisen harjoittelua ja pikkuhiljaa paino putoaa ja olo edelleen kevenee, Nivelet ei rasitu ja pysyn pirteänä ikääntyessänikin.

Holopainen Anu, Juankoski

Työssä käyvä 3 lapsen äiti

Makean sekä rasvaisen ruuan himo on olematon

Paino laski ilman varsinaista pudotustarkoitusta noin 5 kiloa, vireystaso nousi selvästi ja iltapäiväväsymys on vain ikävä muisto. Ruokavaliooni kuuluu rutkasti enemmän kasviksia ja makean sekä rasvaisen ruuan himo on olematon. Kokeiluun on mennyt uusia ruokia ja välipaloja, joista olen tykännyt kovasti! Jäävät siis elämään meidän ruokalistalle ja uusia kokeilen aina tilaisuuden tullen. Kurssin myötä lisääntynyt liikunta auttaa iltaisin tehtynä purkamaan päivän stressit. Olo siis helpottuu treenien aikana henkisestikin! Pisteenä ii:n päälle kahdet farkut menevät jalkaan tuosta vain vaikka aiemmin puristivat vatsan kohdalta niin ettei niitä voinut käyttää :D. Tekniikkavideot bonustreeneineen olivat ihan ehdottomia sekä koin pieniä, mutta ratkaisevia oivalluksia ja vinkkejä ruokailun suhteen.

Itse emmin ihan viime tippaan asti ja olin varma, että tämä on sellainen höpöhöpö- juttu. Niitä kun valitettavasti näkee. Mutta hetkeäkään en ole osallistumista katunut ja tulokset ovat yllättäneet! Sopii hyvin niin kiireiselle kotiäidille kuin pitkää päivää työskentelevälle, ei tarvitse salille raahautua vaan tehokkaat treenit kotona omalla aikataululla tuottavat loistavia tuloksia! Uudet ruokailutottumukset sekä lisääntynyt liikunta jäävät tavaksi. Herääminen siihen, miten paljon suhteellisen vähällä "vaivalla" voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin, kannustaa pitämään uusia tapoja yllä.

Nimetön

Onnellinen, hyvinvoiva ja energinen kunigatar

Leijun tästä hyvästä fiiliksestä

Olen niin onnellinen, että lähdin mukaan. Parasta mitä olen tehnyt itselleni. Muutin ruokavalioni heti kurssin alussa, koska olen kärsinyt kovista vatsavaivoista ja turvotuksesta, ähistyksestä, puhistuksesta, ärsyttävästä olosta ja nyt siitä ei ole tietoakaan eikä tulisi mielenkään palata entiseen ruokavalioon. Painon kanssa ei ole koskaan ollut ongelmia mutta samalla tässä on 2-3 kiloa lähtenyt. Kiinteytystä on tapahtunut ja senttejä lähtenyt, että kyllä sitä normipainoisestaki jotain lähtee vatsalihakset löytyny....vähän siistiä en missään nimessä halua lopettaa treenaamista vaan kurssin materiaali uudelleen käyttöön.

Yllätin itseni itsekurilla ruokavalion ja treenin suhteen, eli opin myös itsestäni uusia asioita. Olotila on ihan huippu,energinen ja leijun tästä hyvästä fiiliksestä Kiitos teille upeasta kurssista. Jos mietit mitä hyvää voisit tehdä itsesi hyväksi....niin lähde ihmeessä tähän mukaan. Tämä on jokaiselle uuden alku...alku energiseen ja hyvinvoivaan elämään. Jatkan samaan malliin mitä toteutin koko kurssin ajan, eli täysi ruokavalion muutos ja treenit jatkuu. Niihin on jäänyt koukkuun ja kurssin opeista on tullut osa elämääni. On myös löytynyt henkinen tasapaino.

Nimetön

Oman elämänsä kuningatar

Kimmoke pysyville elämäntapamuutoksille

Painoni putosi 8 kiloa ja väsymys väheni. Iltaiset herkuttelut jäivät. Olen nykyään energisempi, jaksan paremmin ja fyysinen kunto on parempi. Pidin erityisesti monipuolisista resepteistä ja treeneistä. Unohtamatta henkistä hyvinvointia. Eli kaiken kattava paketti. Muutos on aina itsestä kiinni, mutta tältä kurssilta voi saada hyvän alun ja kimmokkeen pysyville elämäntapamuutoksille. Kiinnitän jatkossa enemmän huomiota syömiseen ja liikkumiseen. Varsinkin ruokavalion suhteen silmät ovat auenneet.

Anni

Pienten lasten äiti

Muukin perhe tottui uusiin ruokiin

Muutama kilo painoa tippui. Vatsa voi ja toimi hyvin. Kurssin aikana oli aikoja kun herkuttelin ja söin huonommin, minkä tunsi heti kropassa turvotuksena ja väsymyksenä. Voisiko tulokseksi sanoa myös, että muu perhe alkoi tottumaan vähän erilaisiin kotiruokiin. Erilaiset mausteet jne. Kannattaa ehdottomasti osallistua. Kurssi on paljon muutakin kuin vain treeni ohjeita. Kurssi sisältää ison info pläjäyksen erilaisista ruuista, mausteista, hengitystekniikasta, ruokarytmistä jne

Niina Anttonen, Imatra, Lähihoitaja

Imatra, lähihoitaja

Ruokavalio on tullut jäädäkseen

Sain vahvemmat vatsalihakset, kevyemmän olon, turvotusta ei juurikaan ole eikä ilmavaivoja. Ne oli ne tärkeimmät asiat ja unohtamatta ruoka-ohjeita, ilman niitä ei olisi tullut mitään. Ei riitä et sanotaan , jätä maito ja vilja pois. No mitäpä sitten tilalle. Ruokaohjeet ovat miulle kullan arvoiset. Mieskin on innostunut mm. inkivääristä ja uusista raaka-aineista. Hyvä piretä olo on ollut ja olen kiinnittänyt unen määrään huomiota. Tämä oli juuri mitä minä tarvitsin ja hinta laatu suhde aivan loistava. Unohtamatta henkistä puolta ja tsemppejä:) Olen niiiiiin hyvilläni että lähdin tähän mukaan. ISO KIITOS!!!! Ruoka-ohjeet oli miulle tosi tärkeät ja ihania erilaisia treeni vinkkejä, kaavoihinsa kangistuneelle:) Positiivinen tyyli oli myös ihana. Kyllä kannattaa osallistua, saat todellakin rahoilllesi vastinetta. Rohkeasti mukaan vaan. Sopii kaikille. Erittäin hyvät treeni - ja ruoka-ohjeet.

Ruokavalio on tullut jäädäkseen. Vaikka välillä repsahtaa, niin ei haittaa, kun pääsääntöisesti pidän kiinni uudesta, paremmasta ruokavaliosta. Parempi olo pitää siitä huolen.Lempeyttä itseä kohtaan ja et aina ei treenin tartte olla kovaa, jotta se olisi tehokasta.

TULE MUKAAN MAAILMAN MUKAVIMMALLE VATSALIHASKURSSILLE HINTAAN 49€!

HUOM! Toimi nopeasti, sillä kurssi alkaa 21.9.2020!

Klikkaa nappia ja pääset maksamaan kurssin turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla. Myös MobilePay, Masterpass, ePassi, Smartum ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi. 

Vatsalihakset vahvistuivat päivittäisillä treeneillä!

Päivi, Mäntsälä

Liikkuminen kannattaa aina

Lihakset erottuvat nyt paremmin kuin ennen, varsinkin olkapäässä ja reisissä. Pakarat ovat kiinteytyneet ja suht "ryhdissä". Tyytyväinen olen, sain hyvät eväät kiinteytymiselle. Kurssi oli kiva, hyödyllinen, ihanan leppoisa, lyhyet treenit plussaa. Elisan selkeät ohjeet liikkeille. Lemppari ehdottomasti Heinäsirkka! Liikkuminen kannattaa aina. Itseensä panostaminen ja hyvän olon tuoja resepteineen. Kokeilemisen arvoinen.

Nina


Vahvat vatsalihakset

Vatsalihakset vahvistuivat selvästi ja muutenkin olo on parempi!

Ilona Suppanen

Jolla on nyt vatsalihakset

Säännöllinen ohjelma

Pidin erityisesti siitä että kurssiohjelma oli säännöllinen. Ja illan treenit oli ihan pakko tehdä, kun ne oli -siis pakko tehdä.

Tyytyväinen kuningatar


Sitoutuminen tulee säännöllisestä treenistä

Sain kurssilta energiaa ja iloa liikunnasta sekä hyvästä ruokavaliosta:). Parasta oli sitoutuminen joka tulee sillä, että joka päivä tulee treeni. Kannattaa lähteä mukaan, mikään vaakaluku tai vaatekoko ei ole este.

Ulla, Oulu


Kiinteämpi ja energisempi olo

Olotila on energisempi ja selkeää kiinteytymistä on tapahtunut.

Nainen, 43 v.


Minähän osaan!

En ole jumppa ihminen... En lähtisi liikkeitä tekemään ohjattuihin ryhmiin. Raihnainen olotila alkoi kuitenkin ärsyttämään, joten päätin kokeilla. Ryhti parani ja yllätyin iloisesti liikkuvuudestani. Minähän osaan! Pidin erityisesti hyvistä ja selkeistä videoista, rauhallisesta opastuksesta ja vaihtoehtoisista vaikeustasoista. Ei tuntunut, että fuskaan. Elisan opastuksella on helppo olla oman elämänsä kuningatar!

64 v. eläkeläinen Kymenlaaksosta

joka uskaltautui mukaan iästään huolimatta!

Hyvät jumppaohjeet eri kuntoisille

Jo edellisillä kursseilla tuntunut lihasvoimien palaaminen jatkui. Liikkuminen helpottui ja oleminen virkistyi kaikin tavoin. En ole mitannut mitään muuta kuin omaa oloani :) Hyvät jumppaohjeet eri kuntoisille oli se, mikä minua viehätti eniten. Mukaan vaan, tämä on kannattava sijoitus omaan tulevaisuuteensa ja hyvinvointiin!

Raija, 62 v.


Jokainen tekee oman treenin oman kunnon mukaan

Sain kaikin puolin hienoja tuloksia. Olotila muuttui väsyneestä virkeäksi, sain itseeni ryhtiä. Ruokavalio muuttui terveellisemmäksi, suosin lautasmallia, juurekset, salaatit, yrtit tuli reilusti mukaan. Maitotuotteet jätin pois, vatsa ei enään murise minulle ja pömppöys poistui tai väheni. Painoa on tippunut 8 kiloa, vaatteet on mennyt uusiksi ja mieli on niin iloisen keväinen. Suuret kiitokset vetäjille, varsinkin Elisalle, viet asioita oikella tavalla eteenpäin, kannustat, et lainkaan arvostele. Aion jatkaa tätä oppimaani jatkossakin. Helpot, mutta tehokkaat treeniohjeet ja videot olivat hyvät, oli helppo tehdä perässä. Itse mietin tätä kurssia ikäni takia, olenhan jo 62v, mutta se oli aivan turhaan, jokainen tekee oman treenin oman kunnon mukaan. Kehoitan rohkeesti vaan osallistumaan, kurssi antaa niin paljon. Ruokavalio on muuttunut pysyväksi. Liikuntaa harrastan, maantiepyöräilyä, spinningiä, kuntosalia, kävelyä, mutta kokoan nyt itselleni sopivia treenejä, joita teen kotona jatkossakin. Jos jatkoa kurssille tulee, olen mukana.

Ulla

Äiti ja mummi, Helsinki

Voittajafiilis aina treenin jälkeen

Voittajafiilis oli aina treenin jälkeen, vaikka olisi pakottanut itseni tekemään päivittäiset harjoitukset. Monia uusia ruokaohjeita on kokeiltu ja matka jatkuu. Vedenjuontikin on lisääntynyt. Punnerrukset alkavat pikkuhiljaa onnistumaan vaikkakin polvet maassa. Sain kivoja harjoituksia ja hyviä neuvoja päivittäin. Tarvitsen selkeästi coachin. Itse en olisi välttämättä löytänyt aina motivaatiota.

TULE MUKAAN MAAILMAN MUKAVIMMALLE VATSALIHASKURSSILLE HINTAAN 49€!

Klikkaa nappia ja pääset maksamaan kurssin turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla. Myös MobilePay, Masterpass, ePassi, Smartum ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi.

Entinen jojo-laihduttaja kiittää!

Riitta Elmén, Kotka, Lähihoitaja

Paras mahdollinen loppuelämä itselleni!

Kaikkein parasta mielestäni olivat Elisan ihanat videot!!!! ;) Ilman niitä en varmaan olisi jaksanut jatkaa jumppaamista!!! Myös ruokaohjeet olivat hyviä ja mielenkiintoisia! Ehdottomasti kannattaa osallistua!!!! Suosittelen todella lämpimästi!!! :) Tulen muuttamaan elintavoissani ihan kaiken!!! :) Olen ollut jo vuosia jojo-laihduttaja. Joka kerran jälkeen kilot ovat tulleet takaisin välillä jopa korkojen kera! :( Nyt olenkin alkanut ajattelemaan että minun on tehtävä pysyviä muutoksia jos haluan saavuttaa sen mihin pyrin eli paras mahdollinen loppuelämä itselleni!!! Hoitoalalla ( vanhustyössä) olen nähnyt sellaisia esimerkkejä, jollaisiksi en missään nimessä halua tulla. Haluan elää itsenäisesti toimivana yksilönä ja kykenevänä huolehtimaan henkilökohtaisista tarpeistani mahdollisimman pitkään! :)

Energisyys kasvoi

Paino laski 10kg, vatsa voi hyvin, energisyys kasvoi. Lihakset vahvistuivat kovasti jokapäiväisen treenin avulla. Kurssi oli todella hyvä. Parasta olivat reseptit ja treenit. Myös henkinen valmennus oli hyvä! Aloita ihmeessä, tuloksia tulee! Ravinnossani on tapahtunut suuria muutoksia, jokapäiväinen treeni on tullut jo tavaksi!

Pirjo Saari. Oulu
Marja-Leena, Kokkola


Kurssi muutti elämäni lopullisesti

Toteutin muutakin kehomuokkausta ja yhteistulos on kaunista kantaa. Opin hörppimään enemmän vettä. En pukeudu enää telttakankaaseen. Muutama sentti lähti vyötäröltä ja nyt on ihanaa pukeutua tavalla, joka tuo esille naiselliset kurvini! Rakastan uusia vintage-tyylin mekkojani. Ohjeet olivat selvät ja motivoivat. Harjoitukset sopivat kaikille muodoille. Kurssista tuli osa koko perheen iltaohjelmaa. Kuinka ihanan luonnolliselta se tuntuikaan alun ujostelun jälkeen.

Kannattaa ehdottomasti osallistua. Ota ystäväsi mukaan ja tehkää yhteinen päätös. Ohjeiden lukeminen kaverin kanssa vuorotellen on motivoivaa ja hauskaa. Kurssi muutti elämääni lopullisesti. Olo on entisestään kohentunut vaikkakaan vihreitä reseptejä en olekaan vielä nauttinut. Syön muuten kevyttä ja terveellisesti. Lihaskunto vain pääsi löpsähtämään vaihdevuositaistelussa. Liikuin ennenkin paljon, mutta yksipuolisesti. Nyt osaan taas arvostaa jokaista kiloani ja kurviani. Ne eivät ole enää pahin viholliseni. Ne ovat osa minua, oikeissa paikoissa. Ja uskallan edelleenkin repsahtaa herkkuihin! Minulla on nyt tahtoa syödä niitä harkiten ja vain parhaimpia.

Anne Pirkanmaalta

Lähihoitaja

Hyvä olo

Hyvä olo, paino putosi n. 3kg, vyötäröstä lähti 5 cm, lantiosta ja rinnanympäryksestä 1cm joten olen todella tyytyväinen! Päätin jo tammikuussa jos saan muutaman kilon pois painosta sekä senttejä kropasta niin toukokuussa menen vaateostoksille! Hyvältä näyttää! Pidin päivittäin tulleista selkeistä ohjeista! Säännölliset jumpat jatkuu!

Jaana


Voi, ihan napakymppi oli tämä matka!

Voi, ihan napakymppi oli tämä matka. Olo niin paljon kevyempi, raikkaampi ja reippaampi. Vatsa voi vallan mainiosti, tasapainossa sanoisin. Vuosien ajatus kokeilla ruokavalion muutosta toteutui viimein, ja se todella kannatti. Kurssin tuki, reseptit ja ohjeistus olivat ehdottomasti avainasemassa. Painokin on tippunut 9 kg. Polvikivut ovat helpottaneet ja unen laatuon parempi kuin ennen tätä kurssia. Ja kyllä vain, mun vaihdevuosioireetkin ovat jääneet pois. Erittäin hyväksi koin myös sen, että jumppaohjeet tulivat päivittäin eikä niin, että alkuun olisi työnnetty kolmen kuukauden treeniohjelma käteen. Sitä ihan odotti aamuisin, että mitähän tänään.

Jumppaohjeita oli juuri sopivassa suhteessa uutta ja vanhan toistoa. Ja se, että liikkeitä oli päivässä muutama mutta tehokkaita, eikä aikaakaan niiden tekemiseen kulunut liiaksi. Systeemi siis toimii, todella! Kiva oli myös lueskella toisten tuntemuksia vaikka itse en sillä kommunikoinnin puolella niin aktiivinen ollutkaan. Kyllä. Suosittelen sydämestäni. Kaunis kiitos! Aivan ehdottomasti kannattaa kokeilla!

Marja Ikävalko, Imatra

Toimistosihteeri

Kurssi ylitti odotukseni

Kurssi oli mahtava. Ylitti odotukseni. Parasta treenin suhteen oli, että sain tehdä sen kotona oman aikatauluni mukaan, mutta kuitenkin pienen positiivisen paineen alla, että treeni tulisi tehtyä ennen seuraavan päivän uusia liikkeitä. Lepopäiviä oli sopivasti. Ruokailutottumusten kanssa teen edelleenkin töitä, säännölliset ruokailuajat ovat etenkin viikonloppuisin haasteellisia. Reseptinne olivat hyviä ja kokeilin uusia ruoka-aineita ja reseptejä, joita tuskin olisin ilman tätä kurssia tehnyt.

Mikä mukavinta, paino putosi kurssin aikana reilut 6 kiloa, vaikka lähtöpainokin oli alle 65 kg. Nyt olen kiinteämpi ja vyötärökin on taas löytynyt. Käsivarsien treenaamista aion vielä jatkaa ohjeidenne mukaan. Olen siis erittäin tyytyväinen saamistani neuvoista ja resepteistä. Ehdottomasti kannattaa osallistua, ei tule varmasti katumaan. Rahoilleen saa todellakin kunnon vastineen, kurssihan on todella edullinen saatuun vastineeseen verrattuna.

Tuula, Vantaa

Erittäin tyytyväinen kurssilainen

Mitä useammin teen sitä paremmin sujuvat

Olen pirteämpi, työpaikkani käytävällä minulle sanottiin, että olen niiiin hyväntuulisen näköinen. Reisistä, takapuolesta sekä vatsan seudulta on lähtenyt ylimääräistä pois koska housut tuntuvat väljiltä,vyötä olen kiristänyt pienemmäksi ja puserot valahtavat alas vyötäröltä.

Painoa on pudonnut 5kg, ryhti on huomattavasti parempi ja vatsan lihaksia jännittelen jo huomaamattani. Kyllä kannattaa osallistua. Ehdottomasti. Rytmi on hyvä. Kolme ohjattua liikuntapäivää ja yksi lepopäivä. Vaikka sairastuisi tms. niin kurssin pystyy kirimään kiinni. Minä olin "kunnon" flunssassa yhdeksän päivää mutta sain kirittyä helposti päiväohjelmaan takaisin. Kurssin opit ovat kuin minulle räätälöityjä,sopivat minulle hyvin, joten en halua lopettaa. Mitä useammin teen niitä sitä paremmin ne sujuvat.

Supertyytyväinen kurssilla mukana ollut


Kurssi on kullanarvoinen satsaus omaan hyvinvointiin

Olen saanut kipinän oman hyvinvointini ylläpitoon, mikä on super hienoa. Kyllä treenien myötä kunto on kohentunut, vatsalihaksia on löytynyt ja yleinen vireystila parantunut. Huomaan kiinnittäväni entistä enemmän huomiota esim. ryhtiini ja yleiseen olemukseeni. Ravinnon suhteen olen saanut tärkeitä muutoksia parempaan suuntaan. Esim. herkut on jäänyt vähiin. Parasta on ollut jokapäiväiset treenit hirmu hyvien video-opasteiden kera. Pidin myös hyödyllisistä oheisteemoista omaan hyvinvointiin liittyen. Kurssi on kullanarvoinen satsaus omaan hyvinvointiin. Mukaansatempaavat, vaihtelevat, kivat treenit odottavat kurssilaisia. Kannattaa ilman muuta liittyä mukaan.


Mikä ihana yhteishenki!

Mirja Hiironen, Saarijärvi, Toimistosihteeri

Parasta kurssilla oli ihana tsemppaava asenne ohjaajilla

Olen ollut aamulla treenin jälkeen paljon energisempi aloittamaan päivän askareet ja yleinen hyvinvointini on kohentunut. Vaihtoehtoliikkeet ovat tärkeitä. Parasta kurssilla oli ihana tsemppaava asenne ohjaajilla. Videot olivat selkeitä ja kurssilla oli hyvä ohjeistus oikeanlaisiin liikeratoihin. Kiitos paljon. Ei haittaa vaikka ekakerralla kaikki ei meniskään putkeen. Kerrataan liikkeitä. Vaihtoehtoisia liikkeitä on hyvin tarjolla. Tulen kertailemaan näitä kaikkien kolmen kurssin liikkeitä ja myös ruokavinkkejä sekä hyvän mielen harjoitteita.

Onnistumiset ja haasteet yhdistävät

Alku oli sopivan rauhallinen , ettei huonokuntoiselle heti tullut stoppia. Liikkeissä oli kuitenkin aina haastavampiakin osioita parempikuntoisille. Nyt kolmen kurssin jälkeen kroppa kaipaa jo liikettä,olo on energinen ja mieli virkeä. Jaksan taas paremmin kiireistä arkea, kun osaan ottaa aikaa omaan hyvinvointiin. Ruokavaliosta on karsiutunut vehnäjauhot ja sokeri. Pidin siitä, että joka aamu odotti uusi ohjelma, riitti kun teki vain sen niin hyvin kun jaksoi. Palaute oli myös tärkeää ja se että sai lukea muiden onnistumisista ja välillä vähän huonoimmistakin hetkistä, kun niitä tulee jokaiselle. Lähde rohkeasti mukaan jos haluat muutosta, oma hyvinvointisi on omissa käsissäsi, kukaan muu ei voi sitä tehdä. Uskon, että nyt tuli pysyvä muutos, en halua palata siihen turvonneeseen, vetelään minääni. Halu tehdä joka päivä jotain hyvää itselleen on kova.

Helena Mäkinen, Turku, tyytyväinen kurssilainen
Milla


Erityisen kiitollinen olen kurssin positiivisesta ilmapiiristä

Olen saanut kipinän itseni kokonaisvaltaiseen hoitamiseen ja huoltamiseen. Erityisen kiitollinen olen kurssin positiivisesta ilmapiiristä, joka ohjaa suhtautumaan itseensä armollisesti ja kannustavasti. Lihaskuntoni on kasvanut ja ruokatottumukseni ovat muuttuneet. Aloitankin kurssin kertauksen saman tien. Pidin erityisesti kurssin monipuolisuudesta ja lempeästä otteesta. Suosittelen osallistumista, olipa elämäntilanteesi mikä tahansa. Ajatuksesi itsestäsi ja elämästäsi, ruokailutottumuksesi ja fyysinen kuntosi saavat raikkaan ja lempeän huuhtelun. Kurssin jälkeen voit katsoa elämääsi uusin silmin.

Kurssin positiivisuus on vaikuttanut ajatteluuni todella paljon. Ajattelen nyt enemmän onnistumisia ja mahdollisuuksia kuin epäonnistumisia. Huolehdin itsestäni lempeällä otteella ja toivon sen myös säteilevän ulospäin tuovan valoa muillekin.

TULE MUKAAN MAAILMAN MUKAVIMMALLE VATSALIHASKURSSILLE HINTAAN 49€!

Klikkaa nappia ja pääset maksamaan kurssin turvallisesti. Voit maksaa verkkomaksuilla, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla. Myös MobilePay, Masterpass, ePassi, Smartum ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi.

VALMENTAJASI ELISA ODOTTAA SINUA JO!

Valmentajanasi kuningatarten kursseilla toimii Elisa Mattila. Elisa on kansainvälisesti sertifioitu ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä personal trainer, joka kannustaa, innostaa ja inspiroi voimaan paremmin niin fyysisesti kuin henkisestikin.


Elisa on valmentanut jo tuhansia naisia voimaan paremmin suosittujen verkkovalmennustensa avulla. Kuningattaren korsetin lempeät, mutta määrätietoiset ohjeet ja harjoitukset luovat hehkuvia ja säteileviä oman elämänsä kuningattaria.